post

Ik ben het allermooist als ik helemaal mezelf ben
post · 28. maart 2024
Helemaal mezelf. Dat betekent dat ik helemaal goed genoeg ben, precies zoals ik ben. Dat mijn mooie kanten er mogen zijn, maar ook de kanten die waar ik onzeker over ben, mijn valkuilen, mijn angsten. Met alles wat er is, ben ik helemaal mezelf. En ben ik helemaal ok. En nog een stapje verder. Ik ben mooi als mezelf. Ik ben perfect als mezelf. Met al mijn imperfecties.

Wie ben ik en waarom ben ik hier?
post · 18. maart 2024
Best nog een lastige vraag om te beantwoorden. Ik ben een mens, maar ben ook een ziel. Mijn ziel is hier al vele levens. Wat zou dan nu de bedoeling zijn van dit leven? Wat is mijn ziels missie? Waarom ben ik hier? Alle ervaringen die ik in dit leven heb meegemaakt, zijn die dan de bedoeling? Wilde ik dit ervaren in dit leven? Wat is de les hierin?

Je vrouw-zijn vieren
post · 09. maart 2024
Ons vrouw-zijn, de vrouwelijke energie in ons (mannen en vrouwen) is eeuwenlang onderdrukt geweest. Nu is het tijd om deze prachtige verbindende, intuïtieve zachte kracht weer volop te omarmen en in te zetten.

Het pad naar jezelf is geen rechte lijn
post · 21. februari 2024
Om te openen en een volgende stap in jezelf te zetten, gaan we vaak door laagjes heen van angst, van schaamte, van kwetsbaarheid.. En net als je denkt dat je weer heel wat hebt opgeschoond en doorheen bent gegaan. En je voelt je super. Pats, kom je weer een ander laagje tegen. Dat valt tegen. De criticus in jezelf heeft zijn oordeel snel klaar. Zie je wel, je kunt het niet. Je hebt nog niks geleerd.

Alles mag er zijn en alles is goed
post · 07. februari 2024
Als je je zwaar voelt en je bent helemaal niet happy, is dit ook een detox van je systeem. Een uiting en reiniging van negatieve gedachten en gevoelens. Door deze ook de ruimte te geven en er te laten zijn, schoon je jezelf hiervan. Wees je bewust dat je aan dit deel van jezelf een moment alle ruimte geeft. Het kan helpen om te schrijven of hardop alles uit te spreken wat je voelt en wat je denkt.