Transformatie sessies

Je kunt ook bij mij terecht voor een transformatiesessie. In deze sessie help ik jou aan te kijken wat onder het patroon ligt dat jou nu tegenhoudt en frustreert, om vanuit liefde en vrijheid te kunnen zijn en ondernemen. We onderzoeken de blokkade op het niveau waar deze is ontstaan. Zodat deze kan worden losgekoppeld en geheeld. En jij je verbonden voelt met je zelf en je vrij voelt om de volgende stap te maken.

 

Een transformatiesessie is iets voor jou als je dit herkent:

- Je zet niet de stappen die je zo graag wilt. En stelt het maar uit.

- Je oordeelt over jezelf en je wordt er verdrietig en gefrustreerd van. 

- Je blijft steeds aanlopen tegen een belemmering in jezelf. Je weet dat je deze kan loslaten, maar toch loop je hier steeds weer in vast.

In een transformatiesessie help ik je om inzicht te krijgen je blokkade en waar dit is ontstaan. Door op dit niveau te herkennen en erkennen wat er gebeurt, kun je hier heling brengen. Zo ruim je de wortels op onder jouw niet helpende patronen. In de sessie maken we verbinding met dit thema in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam, waar het zich heeft vastgezet. We werken op al deze lagen.   

 

Het resultaat is inzicht en heling op het niveau van de oorzaak. Je hebt je oude angst of overtuiging getransformeerd. Dit maakt dat deze niet meer gekoppeld is aan je acties in het nu. Dat er liefde en er verzachting komt naar jezelf, zodat jij vanuit liefde voor jezelf de volgende stap kan maken. 


investering per 2 sessies

Je investering is 75 euro excl btw per sessie van een uur. Om opvolging en verdieping te borgen spreken we minimaal 2 sessies af van een uur. De afspraak is live in mijn praktijk in Hoogeveen, maar kan ook online plaats vinden.