Lichter Leven

Wil jij weer je authentieke zelf zijn?

 

Daar hoef jij je niet voor te veranderen. Het is een proces om gewoon weer meer jezelf te zijn.


Lichter leven programma


  • Weet jij niet zo goed wie je echt bent? Wat je echt wilt?
  • Vraag je je wel eens af waarom je hier op aarde bent?
  • Wat je hier te doen hebt?
  • Voel je je onrustig omdat je iets wilt doen wat er echt toe doet?
  • Wil jij een lichter en gelukkiger leven?
  • Wil jij weer je authentieke zelf zijn?
  • Wil jij weten wat je passie is en je hart volgen?

 

Lees dan meer over het Lichter Leven traject, waarin jij gaat ontdekken wat er in je hart leeft en hoe je dit kunt gaan volgen. 

Wil jij lichter leren leven 

Voor wie is het Lichter Leven Traject geschikt?

Weet jij niet zo goed wie je echt bent? Wat je echt wilt? Vraag je je wel eens af waarom je hier op aarde bent gekomen en wat je hier te doen hebt? Voel je je onrustig omdat je het gevoel hebt dat je niet doet wat er echt toe doet? Wil jij een lichter en gelukkiger leven? Dan is het Lichter Leven traject voor jou een prachtige reis waarin je je authentieke zelf gaat ontdekken.

 

Wat doe je in het Lichter Leven traject?

Je maakt een reis waarin je op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) met jezelf aan de slag gaat. Zo ga je onder andere aan de slag met je belangrijkste waarden, met wat je over jezelf gelooft, wat tussen jou en liefde voor jezelf in staat. Om uiteindelijk te ontdekken wat je het liefste wilt en dat te gaan manifesteren.

 

Hoe ziet het er praktisch uit?

In 10 individuele sessies word je stap voor stap begeleid naar een lichter leven. Vaak maken we eerst een wandeling, we doen diverse oefeningen zodat jij vooral veel kan ervaren hoe je eigen energie werkt en wat je hiervan kan leren en hoe je dit ook kan sturen. Tussendoor ga je aan de slag in je werkboek met reflectie opdrachten en krijg je ontzettend veel inspiratie in de vorm van podcasts, filmpjes en boekentips om stap voor stap je mee te nemen in je ont-wikkeling.

 

Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in jezelf, je eigen belemmerende overtuigingen en blokkades en we gaan samen aan de slag en je krijgt tools om deze te transformeren. Zodat jij in verbinding met jezelf kan komen, je hartsverlangen kan ontdekken en hier vorm aan kan geven.

 

De Bridgeman Academy werkt al meer dan tien jaar met dit programma, met tientallen coaches in Nederland en daarbuiten. Het resultaat is dat het een uitgelijnd programma is dat je inzicht in jezelf stap voor stap vergroot, je dichterbij brengt bij jouw authentieke zelf en je verlangens. En je de tools geeft om je blokkades te transformeren, zodat jij je mooiste leven kunt gaan vorm geven.

Wat klanten zeggen


"Wat een mooie reis, ik ben heel blij met dit traject!

Ik ben echt lichter gaan leven. Ik heb meer inzichten in mezelf en handvaten. Ik ervaar meer rust, balans en vertrouwen. En ik heb zelf de regie over hoe ik me voel.

In het programma was ruimte om mezelf te zijn, ik durfde naar mezelf te kijken en voelde me vrij om te delen waar ik mee worstelde en het programma te doorlopen op een manier die mij past.

Ik kan het aan iedereen aanbevelen dit traject bij Janneke te doorlopen."  INVESTERING

Jouw investering in dit traject is € 1750 (exl btw). Dit is inclusief 10 live sessies, benodigde boeken, een werkboek en tussendoor opdrachten en inspiratie.