Over mij

Janneke Huizeling

Mijn naam is Janneke Huizeling. Ik werk als coach op het gebied van vraagstukken rondom stress / burnout klachten  en vraagstukken rondom dichterbij jezelf komen (wie ben ik, wat wil ik en hoe kom ik daar). 

 

Ik heb een fijne coaching ruimte in het Centrum voor Welzijn en Gezondheid in Hoogeveen. Daar ontmoet ik je graag. Ik heb ook ervaren dat online afspreken en coachen ook heel goed werkt. Maar het allerliefst ga ik tijdens coaching gesprekken lekker de natuur in.

 

In mijn coaching ga ik uit van jouw vraagstukken. waar loop jij in vast of wil je stappen in maken? Ik help je meer inzicht in jezelf te krijgen en dichter bij je authentieke zelf te komen. Om vervolgens meer regie, balans en kleur in je leven te brengen. Ik vind het heel fijn om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

 

Gediplomeerde coaching

Om mijzelf en mijn vaardigheden te ontwikkelen heb ik een coach/ trainersopleiding gevolgd bij het platform uit je hoofd in je lijf. Daarnaast heb ik een training Reiki 1 en 2 gevolgd. En in 2021 heb ik de opleiding tot transformatie coach bij Bridgeman Academy afgerond. Daarnaast heb ik veel ervaring in het HR vak, waarin ook de ontwikkeling van de mens en de organisatie altijd centraal stond. Ik heb me veel bezig gehouden met hoe je als medewerker je eigen regie kunt pakken in je ontwikkeling en je werk. 

 

Een klik hebben met je coach

Het belangrijkste als je een coach zoekt, is dat er een goede klik is. Daarom maak ik graag vrijblijvend met je kennis. In dit (online) gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jouw vraagstuk en ik kan je aangeven hoe ik met jou aan de slag zou gaan. Als je daarna enthousiast bent, stuur ik je een voorstel. 

  

Ik kom graag met je in gesprek om kennis te maken en met jou mee te kijken wat jij als eerste kan doen om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan! 


Meer balans tussen denken en voelen, tussen hoofd en lijf, betekent méér innerlijke rust, méér kracht en méér zelfvertrouwen.