Over mij

In dit gesprek met Iris Boonstra vanuit haar serie "Lichtwerker voor een nieuwe tijd" hebben we het over hoe ik mijn licht en liefde de wereld in breng. We hebben het o.a. over hoe mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling is verlopen. Wat mij drijft en hoe ik met mijn klanten werk.

over mij

 

Ik ben geboren in Emmeloord, een poldermeisje. Daar heb ik geleerd om vooral niet te gek te doen, doe maar normaal dat is al gek genoeg. Ook wat een ander van me vindt was heel belangrijk. Ik deed heel hard mijn best om maar goed genoeg te zijn, zodat ik voldeed aan wat ik dacht dat een ander van me verwachtte. 

 

Mijn reis naar innerlijke vrijheid begon met een verlangen naar het bevrijden van mezelf van beklemmende overtuigingen, patronen en stress. Na jarenlang te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, kwam ik 10 jaar geleden in aanraking met de diepere lagen in mezelf.

 

Toen kon ik die lagen nog niet helemaal bevatten.

Uiteindelijk heb ik, vooral door de opleidingen die ik heb gevolgd, steeds meer antwoorden in mezelf kunnen vinden. De kern van mijn ‘gevangenschap’ was een diepe overtuiging om niet goed genoeg te zijn. De angsten en stress die ik voelde in mijn lichaam heb ik laagje voor laagje steeds verder mogen aankijken. En de onderliggende trauma’s uit dit leven, vorige levens en uit voorouderlijke stukken mogen herkennen, erkennen en helen. Dit gaf ruimte.

 

Door deze lagen steeds verder te ont-dekken, ontstond er ruimte voor steeds meer verbinding met mijn diepere weten, mijn intuïtie, de spirituele wereld.

Er ontstond ruimte voor verbinding met mij zelf.

En deze reis gaat steeds verder. Er is nog zoveel te ont-dekken en te ont-wikkelen in mezelf, terwijl ik ondertussen stappen zet vanuit mijn hart.

 

De verbinding met jezelf ervaren is wat ik een ieder gun. Een verbinding vanuit liefde, waarin je kunt voelen dat je goed genoeg bent. Dat je vrij bent om jouw pad te lopen op jouw manier.


Meer balans tussen denken en voelen, tussen hoofd en lijf, betekent méér innerlijke rust, méér kracht en méér zelfvertrouwen.