Over mij

Janneke Huizeling

Ik ben geboren in Emmeloord, een poldermeisje. Daar heb ik geleerd om vooral niet te gek te doen, doe maar normaal dat is al gek genoeg. Ook wat een ander van me vindt was heel belangrijk. Ik deed heel hard mijn best om maar goed genoeg te zijn, zodat ik voldeed aan wat ik dacht dat een ander van me verwachtte. 

 

Deze overtuigingen ben ik in mijn volwassen leven gaan ont dekken. Het was een hele reis met verschillende manieren en momenten om dit laagje voor laagje te ont dekken en  los te laten. En nog steeds komen ze af en toe nog wel eens voorbij. Alleen nu herken ik het, accepteer ik het en kan ik kiezen hoe ik hiermee wil omgaan.

 

In mijn werk vond ik persoonlijke ontwikkeling van mezelf, maar ook bij anderen heel interessant. Daardoor ben ik me gaan richten op Human Recources en heb ik ruim 15 jaar gewerkt bij verschillende organisaties in dit vakgebied. Na een training tot trainer/coach “uit je hoofd, in je lijf” startte ik mijn coachingpraktijk Kleurvol Coaching in 2017. Dit deed ik naast mijn parttime baan.  Mijn spirituele ontwikkeling begon vooral tijdens een training Lichter Leven van de bridgeman academy. Daar kwam een nieuwe laag voor mij aan bod, de energetische en spirituele laag. Dit heeft mijn bewustzijn vergroot. De volgende training tot transformatiecoach bij Bridgeman, heeft mijn wereld vergroot en tegelijkertijd heb ik mezelf veel beter leren kennen. En het gaf me ook het vertrouwen en de passie om mijn hart te volgen. Ik zei mijn baan op per 2022 om me volledig te richten op waar ik heel blij van word. En dat is het coachen en helen op de diepere laag. Op de laag waar een patroon of overtuiging is ontstaan. Om zo duurzaam en op alle lagen te transformeren. Ik word blij van deze bijzondere transformatiesessies en de reacties van mijn klanten. De opleiding bij de spirituele transformatie academie biedt me nog meer verdieping en verbinding met mezelf. 

 

De laatste tijd ben ik meer aan het ontdekken van de fysieke laag. De wijsheid van het lichaam is enorm. En een mooie ingang naar opgeslagen trauma’s in het lichaam.  

Je kunt hier ook mee communiceren. Zo zijn er ook organen die vaak in verband staan met een bepaalde emotie of thema. Dit geeft veel inzichten en mogelijkheden tot heling op alle lagen.

Ook ben ik veel bezig met de duiding van dromen, heel vaak zijn dit  boodschappen van de ziel over iets wat zich in je onderbewuste afspeelt. Dit kan ook mooie input zijn tijdens de transformatiesessies.

 

Mijn missie is: volop leven! Dat betekent voor mij: genieten, mijn passie volgen, mijn hart volgen, liefde voelen. In mijn gezin, mijn familie en vrienden en in mijn werk als transformatiecoach. 

 

Ik hoop je gauw eens te ontmoeten.

 

Veel liefs, Janneke

 

Een klik hebben met je coach

Het belangrijkste als je een coach zoekt, is dat er een goede klik is. Daarom maak ik graag vrijblijvend met je kennis. In dit (online) gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jouw vraagstuk en ik kan je aangeven hoe ik met jou aan de slag zou gaan. Als je daarna enthousiast bent, stuur ik je een voorstel. 

  

Ik kom graag met je in gesprek om kennis te maken en met jou mee te kijken wat jij als eerste kan doen om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan! 


Meer balans tussen denken en voelen, tussen hoofd en lijf, betekent méér innerlijke rust, méér kracht en méér zelfvertrouwen.