Traject intuïtieve coaching

Heb jij last van:

  • onzekerheid en mis je soms zelfvertrouwen?
  • stress omdat je steeds rekening houdt met wat anderen zullen denken?
  •  negatieve gedachten over jezelf?
  •  belemmeringen die je ervaart in jezelf als je stappen wilt zetten.

 

Met dit soort vraagstukken kunnen we in een traject met intuïtieve coaching sessies direct aan de slag. 

 

Hoe ziet het traject intuïtieve coaching er uit?

Na een intakegesprek bepalen we hoe het traject eruit zal zien. Een traject bestaat gemiddeld uit 3 tot 5 sessies.

We starten met een intake waarin we jouw vraagstuk in kaart brengen.

Ik help je vervolgens om bewustwording en inzichten te krijgen in je patronen.

Vervolgens gaan we op zoek naar de oorzaak en aan de slag met het doorbreken van de patronen. 

En als laatste stap help ik je met het integreren van jouw nieuwe gedrag in je dagelijks leven. Je neemt dan afscheid met een goed gevoel over jezelf, vertrouwen en een rugzak vol met tools om zelf de regie te pakken over hoe jij je wilt voelen. 

 

Wat doen we in de sessies?

Tijdens de intuïtieve sessies doen we regelmatig samen meditaties en ademhalingsoefeningen. Verder gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw vraagstuk. En gaan we hier een stuk helen, zodat we de wortel weghalen onder het vraagstuk. Dit kan door middel van diverse methodieken zoals onder andere innerlijk kind werk, EFT (Emotional Freedom Technique) en Reiki, et cetera. Ik gebruik hierbij intuïtief de methodes die op dat moment aansluiten. Ik help jou ook uit om verbinding te maken met jouw eigen intuïtie en onderbewustzijn. Daar liggen veel antwoorden, waar je niet altijd direct bij kunt vanuit je dagelijkse bewustzijn.

 

Wat levert het je op?

Wat bijzonder is aan deze manier van coachen, is dat we echt de wortel onder het vraagstuk energetisch aanpakken. Daardoor verschuift er op een diepe laag iets in jouw systeem. En kun je jouw issues aanpakken bij de bron. 

Door op alle lagen (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch/ spiritueel) te werken, bereik je een diepgaande en duurzame verandering.

 


"Ik heb eenmalig een sessie bij Janneke gevolgd. Tijdens deze sessie zorgde de warme persoonlijkheid van Janneke ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde en mezelf kon zijn. De begeleiding van Janneke zorgde ervoor dat ik net dat stapje deed om inzicht te krijgen in het hetgeen wat ik onder ogen moest komen. Janneke is een professional die haar vak verstaat."