In de waan van de dag..., maar wat wil ik nou echt?
24. maart 2022
Heb jij ook wel eens het gevoel dat je alleen maar aan het rennen bent. Van het één naar het ander. Dan bekruipt het gevoel “Is dit het nou? Wil ik zo mijn leven invullen? Is er nog meer? Wat wil ik nou echt?” Hoe kom ik erachter wat ik echt wil? En hoe ga ik stappen zetten?

02. maart 2022
Maandag was ik weer even terug bij mijn oud-collega’s. Wat een feestje! Ik mocht een sessie begeleiden over “verbinding”. Wat is eigenlijk verbinding en waarom is dit belangrijk voor jou? Hoe staat het er voor nu we zoveel thuis werken met onze verbinding?
Ochtendwandeling voor inspiratie, ga jij mee?
16. februari 2022
In maart ga ik elke dag een uur in de natuur wandelen om 8:00 uur ’s ochtends. Wandel jij een keer mee om inspiratie op te doen?

onrust in je hoofd en in je lijf?!
10. februari 2022
Dit is realiteit voor veel mensen in deze tijd. Dit kan zwaar en machteloos voelen. Je kunt hier weer uitkomen en weer genieten van alles wat er wel is. Vanuit een basisrust in jezelf.

De natuur helpt een handje mee
04. februari 2022
Vandaag had ik een bijzondere sessie in het bos. Toen we het bos inliepen voelde ik al een hele bijzondere energie. Ik kreeg het gevoel “de natuur helpt een handje mee vandaag”.

Hoe kun je aan jouw hartritme zien hoe jij in je vel zit?
29. januari 2022
Als je gefrustreerd, bang, bezorgd of boos bent is je hartritme ongelijk en onregelmatig. Als je gevoelens van waardering en liefde voelt laat je hartritme een mooie vloeiend verloop zien. Het coherentie apparaatje dat ik gebruik, laat dit heel duidelijk zien. Het is een mooi meetinstrument om te checken hoe je erbij zit.

"Ik ben volmaakt"
26. januari 2022
Een van de zinnen uit de affirmaties in het Lichter Leven Programma om jezelf te bekrachtigen. Oei! Die is best lastig om tegen jezelf te zeggen. Dat voelt ook niet zo. Hoezo ben ik volmaakt?

Een plekje voor jezelf
19. januari 2022
Afgelopen weekend heb ik een plekje voor mezelf gemaakt. Een plekje waar ik me kan terugtrekken. Een meditatie doen, inspirerende boeken lezen of een webinar volgen, zonder gestoord te worden. Dit is waar ik even kan stil kan zijn, niets hoef en me kan ontspannen. Heb jij zo'n plekje voor jezelf?

Terug naar mezelf
16. januari 2022
Deze tekening kreeg ik laatst van iemand met wie ik een intuitieve sessie had gedaan. Ze schreef hierbij "Je wist me terug te brengen naar mezelf".

13. januari 2022
Pff… enerzijds heb ik het gevoel dat ik aan de slag moet. Maar anderzijds zoek ik voortdurend afleiding om maar niet te hoeven doen wat ik eigenlijk wil. Wat zit daaronder? Waarom doe ik dit? Ik vraag mezelf af, wat houdt me tegen? Angst.

Meer weergeven