Waarom kies je de partner die je kiest?
podcast · 23. februari 2024
Door de jaren heen is er best veel verandert in hoe we onze levenspartner kiezen. Vroeger was het huwelijk een economische aangelegenheid en was je levenspartner niet altijd een vrije keuze. Maar tegenwoordig is het huwelijk een romantische kwestie waarin het lijkt alsof we door de jaren heen steeds meer verwachten van onze partner.

Het pad naar jezelf is geen rechte lijn
post · 21. februari 2024
Om te openen en een volgende stap in jezelf te zetten, gaan we vaak door laagjes heen van angst, van schaamte, van kwetsbaarheid.. En net als je denkt dat je weer heel wat hebt opgeschoond en doorheen bent gegaan. En je voelt je super. Pats, kom je weer een ander laagje tegen. Dat valt tegen. De criticus in jezelf heeft zijn oordeel snel klaar. Zie je wel, je kunt het niet. Je hebt nog niks geleerd.

Ga je mee naar dromenland?
16. februari 2024
In de aflevering van vandaag nemen we je mee in onze droomwereld. We ervaren het beide als heel waardevol om onze dromen te duiden en zien dromen als boodschappen vanuit het onbewuste, vanuit de ziel.

Yin en Yang in onszelf
podcast · 09. februari 2024
Hoe zou de wereld eruit zien als het mannelijke en vrouwelijke, de yin en de yang in iedereen in balans zou zijn? Wow, ik kan het me haast niet voorstellen. Dan zou alles in evenwicht zijn, dan zou de wereld vol liefde en vrede zijn. In mijzelf herken ik de uitdaging om de vrouwelijke energie helemaal te omarmen, maar ook de uitdaging om de mannelijke kant helemaal te omarmen.

Alles mag er zijn en alles is goed
post · 07. februari 2024
Als je je zwaar voelt en je bent helemaal niet happy, is dit ook een detox van je systeem. Een uiting en reiniging van negatieve gedachten en gevoelens. Door deze ook de ruimte te geven en er te laten zijn, schoon je jezelf hiervan. Wees je bewust dat je aan dit deel van jezelf een moment alle ruimte geeft. Het kan helpen om te schrijven of hardop alles uit te spreken wat je voelt en wat je denkt.

Het integratieproces
02. februari 2024
We ervaren het podcast proces allebei als een proces van vallen en opstaan. De ene keer voelt de ene Janneke dat ze het niet goed genoeg heeft gedaan. De andere week is het de andere Janneke. Het is een leercurve waarin we beide onze lessen kunnen halen. De truc is om vervolgens de lessen te integreren, zodat we als podcast host en als mens kunnen groeien.

Verbinding met je innerlijk kind
podcast · 27. januari 2024
Iemand zegt iets wat totaal in het verkeerde keelgat schiet. Ik voel me aangevallen, veroordeeld, niet goed genoeg. Jeetje, wat gebeurt er nu in mij? Als ik even afstand neem en bekijk wat er aan de hand is, vind ik dat ik totaal overdreven reageer. Echt zo vervelend! Waarom doe ik dat toch?”

We hebben het over zelfliefde
podcast · 19. januari 2024
Het liefhebben van een ander is vaak veel makkelijker dan tegen jezelf lief en mild zijn. Onze interne criticus is zo streng. Er zijn vaak veel oordelen over jezelf.

Op weg naar innerlijke vrijheid
podcast · 12. januari 2024
Wanneer voel jij je vrij? Hoe belangrijk is dat voor jou? In deze podcast hoor je meer over onze reis naar innerlijke vrijheid.

Waarom Spiegelbeeld de podcast?
podcast · 05. januari 2024
Vandaag is de dag De allereerste aflevering van onze gloednieuwe Spiegelbeeld podcast hebben we in 1 take opgenomen en delen we hier met je. Wie zijn we, wat doen we en waarom starten we deze podcast? We delen het in deze aflevering. In het kort;,wij zijn: Janneke Huizeling, gelukkig in de liefde, moeder, transformatie coach, trainer, op de diepere laag werken, 45 jaar, altijd in ontwikkeling, liefde voor basketbal, retraites en samen ontdekken. Janneke Dijkhuis, alleenstaand en op zoek naar...

Meer weergeven