Pak jij dit buitenkansje?
22. september 2022
Krijg inzicht in jouw eerste stap en maak kans op een transformatiesessie! Herken jij het gevoel je leven maar door dendert? Je doet enorm je best, blijft maar doorgaan en past je aan om het voor iedereen goed te doen. En dat voelt nog steeds als niet goed genoeg. Pak nu je kans om hierover een gesprek aan te gaan en inzichten op te doen over jouw eerste stap hieruit. En maak kans op een gratis transformatiesessie.

Dagretraite intuitief en creatief je doel stellen
14. september 2022
Meer info? Lees hier verder..

22. augustus 2022
Alle afspraken van het werk, gezin, sport, jezelf, sociale afspraken barsten weer los. De valkuil is groot om dan weer in hetzelfde patroon te vervallen van rennen en vliegen. Alles proberen te doen, en ook nog eens alles heel goed proberen te doen. Waarbij je gevoel van rust en balans vaak ver te zoeken is. Hoe zorg je nou dat je meer rust en balans ervaart en niet hoofd niet overloopt? Download hieronder dit document met 3 praktische tips aangereikt om zelf rust te creëren in je hoofd.
17. augustus 2022
Au! Dit is pijnlijk. Als je je emoties niet meer de baas bent en je uitvalt in een woedeaanval of een huilbui tegenover je collega's, je vrienden of kinderen. Als je langere tijd onder stress staat, kunnen je emoties opeens snel oplopen. Het is dan vaak de bekende druppel die de emmer doet overlopen. Je snauwt tegen je kind of je partner of je wordt onredelijk boos of begint te huilen.
Wat vindt een ander van mij?
09. augustus 2022
Dat is onbewust de vraag die me altijd bezig houdt. Als ik me veilig voel, laat ik het los. Maar als er andere mensen zijn die ik (nog) niet 100% vertrouw, blijft dit de vraag. Onbewust zit deze vraag continu in mijn systeem. Bij wat ik doe, wat ik zeg, hoe ik eruit zie… Wat vindt een ander ervan? Is het ok? Of vindt iemand het niet ok?

Op het point of no return
11. juli 2022
Op het point of no return.. Je hart volgen en stappen zetten in wat jij echt wilt. Zou jij dat ook willen? Ik wil het heel graag en probeer het ook. Toch blijf ik af en toe hangen op punten die ik echt lastig vind. Dat is soms een echte worsteling. Het voelt als een “dood punt”. Ik kom niet voor- of achteruit. Om vooruit te komen moet ik een spannende stap zetten. Ik wil ook niet achteruit, omdat ik al zover bent gekomen en ook niet terug wil. Dan kan ik allerlei uitwegen vinden. Dan heb ik...

06. juli 2022
Gisteren was mijn laatste workshop bij het Hof van Eltje in Westerbork. In 6 workshops nam Eltje ons mee in de wereld van kristallen. Wat een prachtige ervaring! Ik ben heel wat wijzer geworden in de wereld van kristallen. En heb echt dingen ontdekt die ik nog niet wist. Zo heb ik door de kristallen vast te houden, te bekijken en te voelen gemerkt dat ieder kristal weer anders is qua energie en werking. En anders werkt in mijn systeem. Zelfs al zijn het twee stukken van de dezelfde steen, dan...

In de waan van de dag..., maar wat wil ik nou echt?
24. maart 2022
Heb jij ook wel eens het gevoel dat je alleen maar aan het rennen bent. Van het één naar het ander. Dan bekruipt het gevoel “Is dit het nou? Wil ik zo mijn leven invullen? Is er nog meer? Wat wil ik nou echt?” Hoe kom ik erachter wat ik echt wil? En hoe ga ik stappen zetten?

02. maart 2022
Maandag was ik weer even terug bij mijn oud-collega’s. Wat een feestje! Ik mocht een sessie begeleiden over “verbinding”. Wat is eigenlijk verbinding en waarom is dit belangrijk voor jou? Hoe staat het er voor nu we zoveel thuis werken met onze verbinding?
Ochtendwandeling voor inspiratie, ga jij mee?
16. februari 2022
In maart ga ik elke dag een uur in de natuur wandelen om 8:00 uur ’s ochtends. Wandel jij een keer mee om inspiratie op te doen?

Meer weergeven