Show your colours
31. mei 2023
Er helemaal mogen zijn, met alles wat je bent. Zonder schaamte en voorzichtigheid, vanuit liefde voor jezelf en vanuit vrijheid. Verlang jij daar ook naar?

Ik hou van mij
29. november 2022
“Ik hou van mij” Zeg dit eens tegen jezelf. Tot je het echt gaat voelen. Dit maakt echt een verschil. Als je lief en mild naar jezelf bent, ga je merken dat heel veel oplost aan stress en frustraties. We zijn vaak zo streng voor onszelf. We moeten aan van alles voldoen. Bijvoorbeeld hoor je hard te werken, lief te zijn, je huishouden keurig op orde te hebben, alles goed te doen.. Alles goed doen. Dit is onmogelijk.

Contact met wie ik werkelijk ben
24. november 2022
Wie ben ik echt? Als alle laagjes van vorming van mij af vallen. En er meer ruimte komt om verbinding te maken met de echte ik.

Waardeer ook het kleine
01. november 2022
Alles in het leven heeft de betekenis die jij eraan wilt geven. Hoe mooi is het als je alle kleine mooie dingen om je heen echt kan zien, echt kan waarderen. Mijn dochter die me net een snoepje komt brengen. Mijn zoon die me een knuffel geeft. De prachtige herfstkleuren, een paddenstoel met dauwdruppeltjes erop. Een heerlijke nachtrust, een gezellig praatje met een buurman. Hele simpele dingen, maar hoe mooi als je daar echt van kan genieten.

Jij doet ertoe
25. oktober 2022
Ergens diep verscholen in je bewustzijn of zelfs in je onderbewustzijn, ligt er een gevoel van het niet waard zijn, er niet toe doen, niet goed genoeg zijn. Hoe bijzonder dat wij als mens dit zo in ons systeem hebben zitten. Als we dit eens gewoon los konden laten? Hoe zou dat zijn?

Mezelf klein houden
18. oktober 2022
Hoe pijnlijk en frustrerend. Hoe mijn eigen gedrag, gedachten en angsten me tegen houden om volop te genieten en stappen te zetten op mijn pad. Waarom doe ik dit? Ik wil zo graag vrij zijn, genieten, vertrouwen en mijn leven volop leven. Toch houdt iets in mij me tegen, iets houdt me klein.

Pak jij dit buitenkansje?
22. september 2022
Krijg inzicht in jouw eerste stap en maak kans op een transformatiesessie! Herken jij het gevoel je leven maar door dendert? Je doet enorm je best, blijft maar doorgaan en past je aan om het voor iedereen goed te doen. En dat voelt nog steeds als niet goed genoeg. Pak nu je kans om hierover een gesprek aan te gaan en inzichten op te doen over jouw eerste stap hieruit. En maak kans op een gratis transformatiesessie.

Dagretraite intuitief en creatief je doel stellen
14. september 2022
Meer info? Lees hier verder..

22. augustus 2022
Alle afspraken van het werk, gezin, sport, jezelf, sociale afspraken barsten weer los. De valkuil is groot om dan weer in hetzelfde patroon te vervallen van rennen en vliegen. Alles proberen te doen, en ook nog eens alles heel goed proberen te doen. Waarbij je gevoel van rust en balans vaak ver te zoeken is. Hoe zorg je nou dat je meer rust en balans ervaart en niet hoofd niet overloopt? Download hieronder dit document met 3 praktische tips aangereikt om zelf rust te creëren in je hoofd.
17. augustus 2022
Au! Dit is pijnlijk. Als je je emoties niet meer de baas bent en je uitvalt in een woedeaanval of een huilbui tegenover je collega's, je vrienden of kinderen. Als je langere tijd onder stress staat, kunnen je emoties opeens snel oplopen. Het is dan vaak de bekende druppel die de emmer doet overlopen. Je snauwt tegen je kind of je partner of je wordt onredelijk boos of begint te huilen.

Meer weergeven