podcast

Waarom kies je de partner die je kiest?
podcast · 23. februari 2024
Door de jaren heen is er best veel verandert in hoe we onze levenspartner kiezen. Vroeger was het huwelijk een economische aangelegenheid en was je levenspartner niet altijd een vrije keuze. Maar tegenwoordig is het huwelijk een romantische kwestie waarin het lijkt alsof we door de jaren heen steeds meer verwachten van onze partner.

Yin en Yang in onszelf
podcast · 09. februari 2024
Hoe zou de wereld eruit zien als het mannelijke en vrouwelijke, de yin en de yang in iedereen in balans zou zijn? Wow, ik kan het me haast niet voorstellen. Dan zou alles in evenwicht zijn, dan zou de wereld vol liefde en vrede zijn. In mijzelf herken ik de uitdaging om de vrouwelijke energie helemaal te omarmen, maar ook de uitdaging om de mannelijke kant helemaal te omarmen.

Verbinding met je innerlijk kind
podcast · 27. januari 2024
Iemand zegt iets wat totaal in het verkeerde keelgat schiet. Ik voel me aangevallen, veroordeeld, niet goed genoeg. Jeetje, wat gebeurt er nu in mij? Als ik even afstand neem en bekijk wat er aan de hand is, vind ik dat ik totaal overdreven reageer. Echt zo vervelend! Waarom doe ik dat toch?”

We hebben het over zelfliefde
podcast · 19. januari 2024
Het liefhebben van een ander is vaak veel makkelijker dan tegen jezelf lief en mild zijn. Onze interne criticus is zo streng. Er zijn vaak veel oordelen over jezelf.

Op weg naar innerlijke vrijheid
podcast · 12. januari 2024
Wanneer voel jij je vrij? Hoe belangrijk is dat voor jou? In deze podcast hoor je meer over onze reis naar innerlijke vrijheid.

Waarom Spiegelbeeld de podcast?
podcast · 05. januari 2024
Vandaag is de dag De allereerste aflevering van onze gloednieuwe Spiegelbeeld podcast hebben we in 1 take opgenomen en delen we hier met je. Wie zijn we, wat doen we en waarom starten we deze podcast? We delen het in deze aflevering. In het kort;,wij zijn: Janneke Huizeling, gelukkig in de liefde, moeder, transformatie coach, trainer, op de diepere laag werken, 45 jaar, altijd in ontwikkeling, liefde voor basketbal, retraites en samen ontdekken. Janneke Dijkhuis, alleenstaand en op zoek naar...