· 

Je vrouw-zijn vieren

Ons vrouw-zijn, de vrouwelijke energie in ons (mannen en vrouwen) is eeuwenlang onderdrukt geweest. Nu is het tijd om deze prachtige verbindende, intuïtieve zachte kracht weer volop te omarmen en in te zetten. 


De vrouwelijke energie is de zachte kracht in ons. Deze yin energie die verbonden is met intuïtie, met onze innerlijke wijsheid. De mannelijke energie, is verbonden met moed en daadkracht. Door beide krachten in jezelf waar te nemen en te voelen waar deze wel en niet in balans zijn, kun je hierin weer nieuwe stappen zetten om volop in je kracht te gaan staan. 

 

Op 8 maart, internationale vrouwendag, deden we dit met een groep prachtige vrouwen. Een kring vrouwen, zoveel liefde, zoveel veiligheid. Onze energie versterkt elkaar. We steunen elkaar om te openen en net een stap te zetten buiten de comfortzone. In overgave. Wat een prachtig kado om zo internationale vrouwendag te vieren. 

 

Meer hierover weten?

Luister hier naar de podcast die ik samen met Janneke Dijkhuis een paar weken geleden heb opgenomen.