Aanpak van stress

Voor wie is de "aanpak van stress" geschikt?

Voor mensen die stressklachten ervaren. Je voelt onrust in je lijf, je hebt herhalende negatieve gedachten, je blijft maar piekeren. Je voelt je moe, onzeker en kan ook lichamelijke stressklachten ervaren. En je wilt heel graag aan de slag om hier verandering in aan te brengen.

 

Wat doe je in dit programma Aanpak van Stress?

Met het programma Aanpak van Stress werk je stap voor stap aan je balans en je eigen regie over hoe je je voelt. De eerste fase gaat over weer rust in je systeem brengen. Dit doe je door je ademhaling, reflectie en inzicht. Ook gaan we kijken naar je hartcoherentie. Het ritme van je hart (de tijd tussen de hartslagen) is een mooi meetinstrument om te zien hoe het met je gaat. Daarnaast is het ook een tool om je meer rust te brengen en meer regie te krijgen over je emoties.

Stap voor stap krijg jij weer meer regie. Je kijkt naar je emoties en waar die vandaan komen, welke overtuigingen hieronder zitten. Uiteindelijk maak je een plan van aanpak om jouw nieuw gevonden rust en manier van omgaan met stress te verankeren. 

 

Stress aanpakken door coaching

 

Het is een traject van ongeveer 4 maanden, om ervoor te zorgen dat je een duurzame verandering door gaat. In die tijd heb je ongeveer 8 gesprekken.

Hoe ziet het er praktisch uit?

Je hebt elke 2 à 3 weken een gesprek met mij en tussendoor ga je zelf aan de slag met de opdrachten uit de online leeromgeving waar je toegang toe krijgt. Dit zijn opdrachten zoals ademhaling- en meditatieoefeningen, maar ook het kijken naar inspirerende filmpjes en het lezen van informatie over hoe bijvoorbeeld je brein werkt, of hoe positieve gedachten je beïnvloeden. Daarnaast krijg je opdrachten om te reflecteren en inzichten te krijgen in je eigen patronen.

Resultaten aanpak van stress 2022

 

 

Wat levert het op?

 

Tientallen coaches in Nederland werken al vele jaren met dit programma en met hele goede resultaten. Vooraf en na het traject vindt er een meting plaats, zodat ook meetbaar kan worden aangetoond dat deelnemers echt enorme stappen maken in het zelf weer de regie pakken en zich gelukkiger en gezonder voelen.

Je krijgt toegang tot het online programma Aanpak van Stress. Hierin kun jij zelf aan de slag tussen de coaching gesprekken door. Hier vindt je inspiratie, theorie en oefeningen. Ook kun je hier je opdrachten voor jezelf in maken. Ik kan dan ook met jou hierin meekijken. 

 

Alle coaches van het platform Uit Je Hoofd, In je Lijf, werken met dit mooie programma.  Voor meer informatie hierover zie ook de website van Uit je Hoofd, in je Lijf. Hier zie je ook een filmpje met uitleg over het programma.

Ook werk ik tijdens het programma met dit coherentie apparaat. Deze geeft jou feedback geeft over de coherentie van jouw hartritme. Dit apparaat kun je aansluiten op je oor en aflezen via een app op je telefoon. Je meet en traint je hartcoherentie hiermee. Waarmee je een basisrust in jezelf kan creëren en vergroten. Ik leg je graag uit hoe dit in zijn werk gaat. Lees hier meer.


Investering

Jouw investering is € 1750 (exclusief btw) voor een traject van 10 sessies, inclusief het gebruik van biofeedback apparatuur en de prachtige online omgeving waar jij dagelijks praktisch aan de slag gaat.