Inzicht in jouw eerste stap naar volop leven

Krijg inzicht in jouw eerste stap en maak kans op een transformatiesessie!

 

 

Verlang jij naar een leven waarin je je vrij voelt? Vrij om volledig jezelf te zijn, in balans te zijn, je krachtig en vol vertrouwen te voelen. Dat je geniet van het leven, vol passie, plezier en kleur.

 

Grijp dan nu deze kans. In een gesprek met mij ga je inzichten opdoen welke eerste stap jij kan zetten naar meer balans, vertrouwen en plezier. Ik wil de komende maand 20 mensen spreken. We hebben het over hoe dit thema in je leven doorwerkt en ik help je om de eerste stap te maken. Plan jouw kosteloze gesprek van 1,5 uur nu in.  

 

Waarom doe ik dit? Ik heb een mooi programma ontwikkeld voor de transformatie van overleven naar volop leven. Ik wil toetsen of dit helemaal aansluit en ontdekken wat de puntjes op de i zijn om het programma nog krachtiger te maken.

 

Maak kans op een transformatiesessie. Door mee te doen, maak je kans op 1 van de 2 transformatiesessies die ik weggeef. In deze transformatiesessie nemen we jouw vraagstuk onder de loep, om op het niveau van de oorzaak een beweging te maken. Waardoor jij een grote en duurzame stap zet om jouw verlangens te realiseren.

 

Wil jij meedoen? Reageer dan snel en plan een afspraak in via deze link op via onderstaande knop. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

Heb je nog vragen? Bel me op 06 22906566 of mail naar janneke@kleurvolcoaching.nl

 

Hartelijke groet! Janneke Huizeling

 

In mijn coachingpraktijk Kleurvol Coaching in Hoogeveen werk ik met mensen op thema’s als zingeving, vertrouwen, jezelf zijn en rust & balans.  Door samen op alle bewustzijnslagen te werken, komt er een energetische verschuiving. Dit zorgt voor een duurzame verandering en veel plezier (bij mijn klanten en bij mij).  


Gratis stress consult

Waarom een gratis stress consult boeken?

 

Herken jij dit?

  • Ik zit momenteel met mezelf in de knoop.
  • Ik voel me moe en in de klem.
  • Ik voel stress en onrust in mijn hoofd en in mijn lichaam.
  • Ik verlang ontzettend naar meer rust in mijn hoofd en meer balans in je lichaam!

 

Wat is een stress consult?  

In een online stress consult van 30 minuten, verkennen we samen jouw vraagstuk. En kijk ik met je mee wat jouw eerste stap kan zijn om anders om te gaan met stress en jouw stressgevoel te verlagen.

 

Wil jij graag jouw situatie veranderen, dit kan een eerste stap zijn.

 

Nu tijdelijk helemaal gratis en vrijblijvend! 

 

Via onderstaande knop kun je direct jouw afspraak plannen.