Ga je mee naar dromenland?

In de aflevering van vandaag nemen we je mee in onze droomwereld.
We ervaren het beide als heel waardevol om onze dromen te duiden en zien dromen als boodschappen vanuit het onbewuste, vanuit de ziel. 
Vaak is het voor jezelf lastig om je droom te duiden. Dat komt omdat het je iets wil laten zien, wat je zelf nog niet ziet. Door je associaties te onderzoeken die je hebt op de verschillende elementen in je droom, kun je de boodschap ontdekken. Gebeurtenissen in een droom waar jij van denkt dat het gek of raar is, bevatten vaak prachtige boodschappen. Het doel van je dromen is om te helpen een volgende stap te zetten op jouw levenspad.
We bespreken in de podcast hoe je naar dromen kan kijken. We geven tips over wat je kunt doen om meer te dromen en om je droom ook te onthouden en vast te leggen. 
En practice makes perfect. Door dromen vaker vast te leggen, vaker te duiden wordt er steeds meer duidelijk. Wij zijn benieuwd, heb jij een droom die jou puzzelt? Wil je deze samen met ons duiden in onze podcast? Laat het weten! En wie weet nodigen wij je uit om samen met ons je droom te duiden!
Liefs van Janneke en Janneke