Daarom doe ik dit

“Janneke heeft mij weten te raken op een diepe laag. In zachtheid en liefde tot de kern, de essentie van Zelfliefde. De laatste stap om te gaan staan voor mijzelf.”

 

Dit is waarom ik dit werk doe en waar ik gelukkig van word. Om te helpen je te verbinden met je kern. Met de plek waar jij helemaal vrij bent en vol vertrouwen. Samen kijken we aan wat daar nog tussen zit om het te erkennen en helen.

 

Als je je kunt verbinden met die plek in jou. Dan kun je vanuit daar weer naar je leven kijken. Voorbij je rollen, overtuigingen en beschermingsmechanismes. Je kunt waarnemen wat er gebeurt, wat je voelt, wat je wilt. Vanuit de verbinding met jezelf. Om te gaan doen waar je echte verlangens liggen en wat je wilt in dit leven. Hoe mooi is dat?!

 

Wil je meer lezen over transformatie, loslaten van oude stukken en meer jezelf worden? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0