Zoeken naar mezelf is als een rupsje nooitgenoeg

“Ik heb het gevoel dat ik de hele tijd aan het zoeken ben. Overal zoekend om me heen. Wat brengt me verder, wat kan ik leren, er is zoveel interessant, belangrijk…. Het is nooit genoeg."

 

 

“Maar waar ben je dan naar op zoek? Waarom zoek je de hele tijd?”

 

“Eigenlijk zoek ik mezelf. Wie ben ik, wat wil ik, wat is de volgende stap die bij me verder brengt. “

 

“Maar… als je op zoek bent naar jezelf, waarom zoek je dan buiten je zelf?”

 

“….oh… eh… tja”

 

“Steeds meer leren, informatie opdoen, nieuwe vaardigheden, is allemaal hartstikke mooi. Maar als je jezelf wilt vinden, zoek dan niet buiten jezelf, maar in jezelf.

Maak verbinding met jezelf. Zoek de stilte op. Voel je lijf, ontdek wat er in jou speelt. Neem tijd om met jezelf te zijn. Zonder alle prikkels van buitenaf.

En als je dan met jezelf in verbinding bent, en er komt weer iets van buiten voorbij dat je aantrekt. Maak dan eerst contact met jezelf. Hoe voelt dit? Wat zegt je lichaam, je gevoel, je hart. Gaat dit jou op dit moment verrijken? Dan kun je bewust kiezen wat je wil en doet, in afstemming met jezelf.

 

 

Stop met zoeken en wees de vlinder die je binnen in jezelf al bent.”

 

Wil jij graag hulp bij die verbinding met jezelf? Zit daar nog iets tussen of is het lastig? Ik heb nu een mooie aanbieding voor een transformatiesessie in september of oktober. Waarin ik je kan helpen laagjes af te pellen en dichterbij je zelf te komen. Kijk hier voor meer informatie. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0