Weet jij wie jij bent?

 

Wie ben ik?

 

Ben ik Janneke, een vrouw van 45, echtgenote, moeder, coach en HR interimmer, vriendin, dochter, zus......?

 

Dat zijn allemaal kenmerken die mijn leven en rollen beschrijven.

Maar is dit ook wie ik ben? Maar wie ben ik dan?

 

Ik heb een lichaam, ik voel emoties. Maar is dat dan wie ik ben?

 

Ben ik een vrouw, die met haar intuïtie probeert haar missie te leven om haar hart te volgen? En daarin steeds nieuwe lagen en stukken van zichzelf tegenkomt? Dat komt al dichterbij.

 

Maar in de kern, wie ben ik? Als ik alle lagen afpel.

Als ik echt dieper voel, ben ik energie. Ik ben licht. Ik ben liefde.

En als ik daar echt verbinding mee maak, voel en zie ik een zachte, maar krachtige en liefdevolle energie. Een liefde die zo groot is dat het mijn hart overspoelt. Dat is mijn kern. Dat is waar ik voel dat in verbinding ben met mezelf. Als ik me met die kern kan verbinden voel ik me krachtig, verbonden met mezelf en vol vertrouwen.

 

Als ik me nou elke dag hiermee verbind. En van daaruit mijn leven leid. Dan leef ik vanuit licht en liefde. Vanuit mijn energie. En doe ik, vanuit die verbinding, wat voor mij bedoeld is. Dat is mijn missie vanaf vandaag.

 

Wil jij ook je verbinden met jouw ware zelf. En ontdekken wie je onder alle rollen en eigenschappen eigenlijk echt bent?

 

Vraag jezelf eens, zonder oordeel, wie ben ik?

En antwoord in 1 korte zin.

En vraag opnieuw: wie ben ik?

Vraag net zolang door, tot je onder alle rollen en maskers kunt zien wie hier onder vandaan komt. Hiermee kun je jezelf ontdekken op een diepere laag.

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring.

 

Wil je verder op je reis naar verbinding met jezelf, ik help je daar graag bij.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0