Een reis naar mezelf

Als ik mijn innerlijke reis zou omschrijven

 

Met inspiratie, reflectie, meditatie, verbinding met anderen, energetische oefeningen en voelen wat voor mij goed is, pel ik steeds meer laagjes af. Prik ik illusies door en doorzie ik wat er gebeurt in mij.

 

Ik zie dat ik nog steeds aan het begin sta. Ik hoef niets meer aan te leren, ik hoef alleen maar los te laten door te zien en accepteren. Zo kom ik steeds nieuwe lagen in mijzelf tegen, bronnen van kracht en energie, enorme liefde. Ik voel steeds meer. Ik ben in contact met mezelf, mijn lichaam, de natuur. Er is nog zo’n wereld te ontdekken. Een wereld in mij. Hoe meer ik dit ontdek, hoe meer ik mezelf voel. Dichterbij mezelf. Liefdevol met mezelf. Blij en dankbaar.

 

 

Deze reis zou ik jou ook gunnen. Je horizon verbreden, dichterbij jezelf komen en aankijken wat hier nog in blokkeert. In het programma Lichter Leven wordt je hierin stapsgewijs meegenomen. Benieuwd? kijk dan hier voor meer informatie over dit prachtige programma.

Reactie schrijven

Commentaren: 0