Nieuwe start na de vakantie

Volop genieten, bewust zijn van je geluk en de lieve mensen om me heen. Deze vakantieperiode bracht me ontspanning, ruimte voor bewust genieten, aandacht voor elkaar en mezelf.

 

Na bijna 3 weken in Noorwegen en Zweden, elke dag buiten, in de ruige natuur, ben ik opgeladen en ontspannen.

 

Dan komt het moment weer van dat het normale leven begint, dat is weer even schakelen. Weer een nieuwe start. Een moment waarin je weer heel helder voelt waar je wel en niet blij van wordt. Herken jij dat ook?

Ik voel heel sterk dat ik blij word van de sessies met mijn klanten, van het zien hoe zij patronen ontdekken bij zichzelf, en hierin nieuwe stappen zetten. Ook word ik blij van mijn eigen ontwikkeling. En het daarin samenwerken en sparren met anderen. Hier ga ik nu na de vakantie weer volop mijn focus op richten. Meer hiervan!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0