Contact met wie ik werkelijk ben

Wie ben ik echt? Als alle laagjes van vorming van mij af vallen. En er meer ruimte komt om verbinding te maken met de echte ik.

 

Na een afwijzing voor een opdracht een tijdje geleden, voelde ik zoveel zwaarte en verdriet. In plaats van er van weg te gaan, ging ik er bewust naar toe. Het doorvoelen en doorleven. Ik had toen een prachtige ervaring.

 

Want door alle emoties heen, kwam er ruimte. En kon ik contact maken met mijn kern, mijn echte zelf. Op die plek voelde ik zo dat ik helemaal ok ben. En dat dit nergens van afhankelijk is. Ik voelde enorm veel licht en liefde.

 

Ik kon ook doorzien dat ik allemaal laagjes om mijn kern heen heb gebouwd. Laagjes van hoe het hoort, allerlei voorwaarden voor mezelf wanneer ik pas goed genoeg ben. Deze laagjes zijn niet eens omdat ik dit zo verlang, maar omdat ik zo graag wil dat de buitenwereld mij ok vindt.  

 

Dit te doorzien en voelen geeft zoveel ruimte. Ruimte om te worden, te zijn wie ik werkelijk ben.

 

Dit is ook waar ik anderen mee wil helpen. Om in contact te komen met jouw echte zelf, waar je helemaal ok bent. Los van wat er allemaal in jezelf en om je heen gebeurt. Als je daarmee kunt verbinden, kun je van daaruit voelen en leven. Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

 

 

Ik heb een nieuw programma gemaakt “Volop Leven”. In dit programma ga jij contact maken met je werkelijke zelf en ga je aan de slag om op te ruimen wat hier nog tussen zit. Wil jij hier meer over weten? Stuur me een berichtje, ik stuur je graag mijn flyer met meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0