Waardeer ook het kleine

Alles in het leven heeft de betekenis die jij eraan wilt geven.

 

Hoe mooi is het als je alle kleine mooie dingen om je heen echt kan zien, echt kan waarderen. Mijn dochter die me net een snoepje komt brengen. Mijn zoon die me een knuffel geeft. De prachtige herfstkleuren, een paddenstoel met dauwdruppeltjes erop. Een heerlijke nachtrust, een gezellig praatje met een buurman. Hele simpele dingen, maar hoe mooi als je daar echt van kan genieten.

 

 

 

Dit is volop leven voor mij. Kijken met een bril van verwondering naar alle mooie kleine dingen om je heen. En daar van genieten.

 

Het is maar net waar je je blik op wilt richten en of je dit ook kunt zien en voelen.

 

Ook het gevoel van blehh.., zwaarheid, moeheid, onrust…  is mij niet onbekend. Soms blijft het een hele dag hangen. Dan probeer ik te voelen wat ik nodig heb en dit te doen. Tot ik mezelf weer heb gevonden. Tot ik weer de omslag kan maken en zie wat ik wil zien, voel wat ik wil voelen.

 

Door meer in verbinding te zijn met je zelf, met je gevoel, met wat je ziet en voelt en wat je hart  graag wil, kun je beïnvloeden hoe jouw wereld eruit ziet en hoe jij je voelt.

 

Wil jij dit ook? De kleine dingen waarderen hier echt van genieten?

Ik zoek mensen die hier een stap in willen maken. Die graag voluit willen leven. Hun eigen belemmeringen in zichzelf aan willen pakken en meer zichzelf willen worden.

 

Help mij en jezelf door een afspraak met mij te plannen. Mijn programma Volop Leven wil ik verder verfijnen door met diverse mensen hierover een gesprek aan te gaan. Tijdens dit gesprek help ik jou ook met je eerste stap die jij kunt zetten hierin. En ik verloot ook nog eens twee transformatiesessies onder degenen die ik spreek.

 

Meer weten? Lees hier verder..

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0