Mezelf klein houden

Hoe pijnlijk en frustrerend. Hoe mijn eigen gedrag, gedachten en angsten me tegen houden om volop te genieten en stappen te zetten op mijn pad.

 

Waarom doe ik dit?  Ik wil zo graag vrij zijn, genieten, vertrouwen en mijn leven volop leven. Toch houdt iets in mij me tegen, iets houdt me klein.

 

Telkens komen mijn eigen overtuigingen, gedachten, patronen en angsten naar boven. Dan voel ik me onzeker, gestrest, uit balans.  Ik kom niet verder zoals ik wil. Ook op gelukkige momenten, kan ik me niet helemaal verbinden met mijn liefde, mijn geluk en voluit genieten. Terwijl mijn leven ondertussen als een trein voorbij gaat.  

 

Wat maakt dat ik mezelf saboteer? Een overtuiging over mezelf dat ik niet goed genoeg ben en dat ik het niet kan, ligt hieronder verstopt. Deze zorgt voor de angst en de stem die me tegenhoudt. Door deze overtuiging te ontdekken en steeds weer een laagje te helen en transformeren, is deze overtuiging steeds minder van invloed. Ik herken de emotie en de gedachten. Ze mogen er zijn, én ik kan toch stappen zetten.  

 

Herken je dit? Dat je jezelf tegenhoudt, terwijl je dit niet wilt? Hierin zit ook de sleutel: JIJ kunt dit veranderen. Wil je dit doorbreken? Zodat jij jouw leven kan vormgeven zoals jij dat wilt.  Wil jij aankijken wat je tegen houdt?

 

Ik help je hier graag mee. Ik bied jou een veilige en geborgen setting, waarin ik je begeleid om aan te kijken wat jou niet meer dient. En ruimte te maken voor een leven met meer vertrouwen, vrijheid en plezier. Zo ga je van “mezelf klein houden” de beweging maken naar “van mezelf houden”. En van daaruit mooie stappen zetten.

 

 

Wil jij eens kennis maken en sparren over jouw eerste stap? Voel je welkom en plan direct je afspraak via deze link

Reactie schrijven

Commentaren: 0