Pak jij dit buitenkansje?

Krijg inzicht in jouw eerste stap en maak kans op een transformatiesessie!

 

Herken jij het gevoel je leven maar door dendert? Je doet enorm je best, blijft maar doorgaan en past je aan om het voor iedereen goed te doen. En dat voelt nog steeds als niet goed genoeg. Je voelt onrust, teleurstelling, drukte in je hoofd en je raakt steeds verder uit verbinding met wie jezelf.   

 

Stiekem verlang je naar een leven waarin je je vrij voelt. Vrij om volledig jezelf te zijn, in balans te zijn, je krachtig en vol vertrouwen te voelen. Dat je geniet van het leven, vol passie, plezier en kleur.

 

Grijp dan nu deze kans. In een gesprek met mij ga je inzichten opdoen welke eerste stap jij kan zetten naar meer balans, vertrouwen en plezier. Ik wil de komende maand 20 mensen spreken. We hebben het over hoe dit thema in je leven doorwerkt en ik help je om de eerste stap te maken. Plan jouw kosteloze gesprek van 1,5 uur nu in.  

 

Waarom doe ik dit? Ik heb een mooi programma ontwikkeld voor de transformatie van overleven naar volop leven. Ik wil toetsen of dit helemaal aansluit en ontdekken wat de puntjes op de i zijn om het programma nog krachtiger te maken.

 

Maak kans op een transformatiesessie. Door mee te doen, maak je kans op 1 van de 2 transformatiesessies die ik weggeef. In deze transformatiesessie nemen we jouw vraagstuk onder de loep, om op het niveau van de oorzaak een beweging te maken. Waardoor jij een grote en duurzame stap zet om jouw verlangens te realiseren.

 

Wil jij meedoen? Reageer dan snel en plan een afspraak in via https://calendly.com/kleurvol/gesprek

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

Heb je nog vragen? Bel me op 06 22906566 of mail naar janneke@kleurvolcoaching.nl

 

Hartelijke groet! Janneke Huizeling

 

In mijn coachingpraktijk Kleurvol Coaching in Hoogeveen werk ik met mensen op thema’s als zingeving, vertrouwen, jezelf zijn en rust & balans.  Door samen op alle bewustzijnslagen te werken, komt er een energetische verschuiving. Dit zorgt voor een duurzame verandering en veel plezier (bij mijn klanten en bij mij).  

Reactie schrijven

Commentaren: 0