Na de vakantie weer in de "ratrace"?

Alle afspraken van het werk, gezin, sport, jezelf, vrienden barsten weer los. De valkuil is groot om dan weer in hetzelfde patroon te vervallen van rennen en vliegen. Alles proberen te doen. En ook nog eens alles heel goed proberen te doen. Waarbij je gevoel van rust en balans vaak ver te zoeken is.

 

Hoe zorg je nou dat je meer rust en balans ervaart en niet hoofd niet overloopt? Download hieronder dit document met 3 praktische tips aangereikt om zelf rust te creëren in je hoofd.

 

Download
3 tips voor rust in een vol hoofd
Heb jij het gevoel dat je hoofd steeds druk is? Blijven je gedachten continu doorratelen? En verlang je naar rust en stilte in je hoofd? Lees in dit document 3 praktische tips hoe je hier nu mee aan de slag kunt.
3 tips voor rust in een vol hoofd (1).p
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0