Kristallen zijn levende en liefdevolle energiën

Gisteren was mijn laatste workshop bij het Hof van Eltje in Westerbork. 
In 6 workshops nam Eltje ons mee in de wereld van kristallen. Wat een prachtige ervaring! Ik ben heel wat wijzer geworden in de wereld van kristallen. En heb echt dingen ontdekt die ik nog niet wist. 

Zo heb ik door de kristallen vast te houden, te bekijken en te voelen gemerkt dat ieder kristal weer anders is qua energie en werking. En anders werkt in mijn systeem.
Zelfs al zijn het twee stukken van de dezelfde steen, dan kun je de energie heel anders ervaren. Ook kan een ander persoon weer iets heel anders ervaren bij hetzelfde kristal.
Als jij dus graag een kristal wilt, is het dus heel belangrijk om te voelen en ervaren wat deze voor je doet. En intuïtief te kiezen welke bij jou past. 

We hebben hele bijzondere exemplaren gezien in vorm en in tekening en in werking. Het is ook bijzonder om te merken dat kristallen nog steeds kunnen groeien en veranderen van kleur.
Inmiddels is mijn verzameling flink uitgebreid, met een aantal prachtige exemplaren. Ik gebruik ook kristallen wel in mijn praktijkruimte. Ze geven een fijne energie in de ruimte. 
Ze zijn mooi en ze helpen ook nog met hun energie in de processen die mogen plaats vinden.

Mijn nieuwste exemplaar is deze, het kathedraal kristal. Het is een bergkristal, waarbij 1 grote punt is gegroeid en ondersteund wordt door heel veel kleinere punten daaromheen. Het lijkt op de steunpilaren van een kathedraal. Prachtig en heel krachtig.

Reactie schrijven

Commentaren: 0