In de waan van de dag..., maar wat wil ik nou echt?

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je alleen maar aan het rennen bent. Van het één naar het ander. Dan bekruipt het gevoel “Is dit het nou? Wil ik zo mijn leven invullen? Is er nog meer? Wat wil ik nou echt?”

 

Hoe kom ik erachter wat ik echt wil? En hoe ga ik stappen zetten?

Waar je mee kunt beginnen is:

  • Een moment stil te staan en te voelen: waar stroomt de energie niet in mijn leven.
  • Voel wat je tegen houdt en maak een bewuste keuze om hier verandering in aan te brengen.
  • Maak contact met waar jij echt energie voor voelt, wanneer jij helemaal blij bent, wanneer alles vanzelf gaat.
  • Bepaal je eerste kleine stap op weg naar een blijer leven. En maak een keuze deze eerste stap nu echt te gaan zetten. Ontdek wat je dat oplevert.  

 

 

Ontdek stap voor stap jouw reis

Het is vaak niet 100% duidelijk is wat je precies wilt. Dat hoeft ook niet. Dat ontdek je stap voor stap. Zie het leven als een grote reis, waarbij elke stap een ervaring is. Door te gaan proberen, ga je ontdekken welke weg je gaat lopen. Laat je gevoel je kompas zijn. Denk niet teveel na over wat wel of niet goed is, maar ga vooral ontdekken op basis van jouw intuïtie. Word je ergens blij van? Ga hier dan een eerste kleine stap in zetten. Ontdek! Probeer! En geniet ondertussen van de ervaring.

 

Tip: schrijf jouw ervaring in een dagboekje. Schrijf dagelijks jouw intentie voor de dag en waar je blij en dankbaar voor bent. En geef jezelf een compliment dat je deze stap zet.

 

Wil jij hiermee aan de slag? Misschien is dit dan interessant voor jou:

 

Op 10 april a.s. is er weer een Workshop Intuïtief en Creatief je doelen stellen. In deze middag ontdek je wat je wilt loslaten en wat de richting is waar jij stappen in wilt zetten. Dit doe je op een intuïtieve en creatieve manier. Zodat je ontdekt wat jouw hartsverlangen is en wat je eerste stap is hiernaar toe.  Meer info? Zie hier. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0