onrust in je hoofd en in je lijf?!

Onrust in je hoofd en in je lijf?!

 

Dit is realiteit voor veel mensen in deze tijd. Dit kan zwaar en machteloos voelen. Vooral als het langer duurt.

 

Je kunt hier weer uitkomen en weer genieten van alles wat er wel is. Vanuit een basisrust in jezelf. 

 

Wat kun je doen?

- vertragen (bijvoorbeeld door meditatie of een ademhalingsoefening)

- jezelf observeren welke gedachten jou plagen

- bewust andere positieve gedachten hiervoor in de plaats zetten

 

Dit proces naar basisrust in jezelf kost tijd en inzet. Maar gaat je enorm veel brengen. Wil jij een stok achter de deur om dit proces door te gaan? Wil jij iemand die je steunt en helpt scherp te stellen wat voor jou de weg is?

 

Ik help je graag in dit proces van vertragen, bewustwording en anders voelen en doen. Met het zich bewezen programma Aanpak van Stress ga je met praktische oefeningen en tools zelf aan de slag, ondersteund door coaching gesprekken. 

 

Ik word er zo blij van om te zien wat mijn klanten vertellen over wat het traject brengt. Hierbij een referentie van een klant:

“Janneke heeft mij in het programma Aanpak van Stress met haar kalme, betrokken en open houding geleerd om mijn eigen reacties en gedrag te leren begrijpen. Door haar weet ik nu hoe ik meer stil kan staan bij mijn eigen gevoel en de tools uit de training helpen mij om hier zelf verdere stappen in te nemen. Ik herken onrust bij mezelf eerder  door signalen die mijn lichaam afgeeft. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in wat ik met deze signalen zou kunnen doen. Hierdoor ben ik nu in staat om tijdig mijzelf rust te geven waardoor ik meer in control ben over mijn eigen leven.”

 

Wil jij meer weten over dit traject of eens vrijblijvend kennismaken? Kijk op mijn website: www.kleurvolcoaching.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0