Doe jij iets met kleuren?

Doe jij iets met kleuren?

Kleurvol Coaching dat roept nog wel eens vragen op. Waarom heb ik deze naam gekozen voor mijn praktijk?  Kleurvol staat voor mij voor volop leven! Volop genieten van alles om je heen. Van de mensen, de natuur, je ervaringen, jezelf.. Als je volop leeft ben je in het nu.

Ervaar je volop wat er in je leven gebeurt, voel je je emoties, ervaar je je lichaam en je passies en energie.

Dit hoeven niet allemaal positieve emoties te zijn, ook de minder fijne dingen zijn goed om volop te voelen en doorleven. Het is best een uitdaging om volop te leven. Door alles wat er om ons heen gebeurt, zijn we geneigd om vooral gericht te zijn op wat er allemaal nog aankomt en moet. Door regelmatig even stil te staan in het nu en door alle kleuren te zien en ervaren, leef je intenser en leef je nu!   

 

Wil jij ook volop leven en genieten van het nu? Kijk op www.kleurvolcoaching.nl hoe ik je hierbij kan begeleiden. Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan ook. We kijken dan vrijblijvend of ik je kan helpen met je vragen. Gebruik daarvoor deze link: Calendly - Janneke Huizeling

Reactie schrijven

Commentaren: 0