Even stilstaan

Even stilstaan
Vanmorgen was ik even bewust aan het genieten van de zon op mijn gezicht, een klein momentje van groot geluk.

In de momenten dat je even stil staat, kun je bewust ervaren. Ik probeer dagelijks diverse momenten stil te staan. Te ervaren, voelen hoe het met me gaat, voelen wat ik nodig heb, genieten van het nu. Zonder deze momenten gaat het leven zo snel voorbij. En is de neiging om in de ratrace van de dag door te gaan heel groot. Deze momentjes brengen (naast rust en genieten) ook dat ik zelf meer en bewust aan het stuur zit van mijn leven. Door even bewust stil te staan, kan ik voelen wat ik nodig heb en of ik met de juiste dingen bezig ben. Zodat ik bewust kan schakelen.

Heb jij ook voornemens om meer rust te ervaren of meer te genieten van het leven? Of om meer zelf de regie te pakken over je leven?

Wil je eens hierover sparren over hoe jij dit meer rust, plezier en eigen regie in jouw leven kunt brengen? Kijk eens op mijn website hoe ik je hierbij kan helpen en plan vooral vrijblijvend een afspraak in mijn agenda.

Ik kom graag met je in gesprek!

Reactie schrijven

Commentaren: 0