Op reis naar innerlijke vrijheid

In vier dagen reis je met Janneke Dijkhuis en mijzelf  (Janneke Huizeling) naar een diepere afstemming met jezelf. 20-23 juni 2024.Op een magisch plekje in Drenthe.

Reis met ons mee als je verlangt naar..

…je vrijer uiten met je stem en in bewegen

…je losmaken van belemmerende overtuigingen die je klein houden

…meer jezelf zijn

…loskomen van schaamte en onzekerheid

…meer liefde voor jezelf voelen en vrijheid in jezelf

…quality time met jezelf

 

Boek je vóór 1 mei dan ontvang je 100 euro korting. Je betaalt dan 497 euro in plaats van 597 euro. 

Reserveer jouw plek hier!


Janneke Huizeling: mijn reis naar innerlijke vrijheid

transformatiecoach - werkend op het niveau van de oorzaak - met de wijsheid van het lichaam

 

Mijn reis naar innerlijke vrijheid begon met een verlangen naar het bevrijden van mezelf van beklemmende overtuigingen, patronen en stress. Na jarenlang te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, kwam ik 10 jaar geleden in aanraking met de diepere lagen in mezelf.

 

Toen kon ik die lagen nog niet helemaal bevatten.

Uiteindelijk heb ik, vooral door de opleidingen die ik heb gevolgd, steeds meer antwoorden in mezelf kunnen vinden. De kern van mijn ‘gevangenschap’ was een diepe overtuiging om niet goed genoeg te zijn. De angsten en stress die ik voelde in mijn lichaam heb ik laagje voor laagje steeds verder mogen aankijken. En de onderliggende trauma’s uit dit leven, vorige levens en uit voorouderlijke stukken mogen herkennen, erkennen en helen. Dit gaf ruimte.

 

Door deze lagen steeds verder te ont-dekken, ontstond er ruimte voor steeds meer verbinding met mijn diepere weten, mijn intuïtie, de spirituele wereld.

Er ontstond ruimte voor verbinding met mij zelf.

En deze reis gaat steeds verder. Er is nog zoveel te ont-dekken en te ont-wikkelen in mezelf, terwijl ik ondertussen stappen zet vanuit mijn hart.

 

De verbinding met jezelf ervaren is wat ik een ieder gun. Een verbinding vanuit liefde, waarin je kunt voelen dat je goed genoeg bent. Dat je vrij bent om jouw pad te lopen op jouw manier.

In deze retraite gaan we jou begeleiden een volgende stap hierin te zetten. Ik word hier heel blij van en jij ook denk ik 😊.

 

Janneke Dijkhuis: mijn reis naar innerlijke vrijheid

Schaduwwerk coach – familieopsteller – medicijnwiel readings – werken met het onbewuste

 

In mij vind je een stevige persoonlijkheid: actiegericht. Analytisch. Ik houd van structuur, ben daadkrachtig en neem gemakkelijk het voortouw. Ik ben een yang-vrouw die de afgelopen jaren de reis heeft afgelegd naar het herontdekken van haar yin kwaliteiten.

 

10 jaar heb ik gewoond, gereisd en gewerkt in het buitenland. Ik zeilde oceanen over, deed meerdere 10-daagse Vipassana stilte retraites, dronk ayahuasca bij een sjamaan in Colombia en schreef hier het boek “Stel dat je hoofd je hart volgt” over.

 

Mijn innerlijke reis kreeg verdieping toen ik terug in Nederland kwam en me ging bekwamen in systemisch werken, familieopstellingen en Jungiaanse Psychologie (symbolische psychologie). Deze studies lieten de disbalans tussen het vrouwelijke (yin) en mannelijke (yang) in mij zien. Dat verklaarde de onrust in mij. Het moeilijk kunnen genieten van de mooie dingen die ik deed.

 

Het werken aan balans tussen die twee polen heeft mij een stukje innerlijke vrijheid opgeleverd. En nog steeds levert het me veel op.

 

Zo leef ik het leven minder snel en geniet ik meer. Ik ervaar minder stress en meer rust en ruimte. Ik omarm het cyclisch leven: meebewegen op de seizoenen en mijn eigen cyclus.

 

Ik geloof dat de disbalans tussen yin en yang in de individuele binnenwerelden ertoe geleid heeft dat de buitenwereld, de maatschappij, uit balans is. Dat maakt ook dat ik de overtuiging heb dat als we yin en yang in onszelf in evenwicht brengen, dat de wereld ook steeds meer in evenwicht komt.

 

Dát is de reis naar (innerlijke) vrijheid.

Ik kijk er naar uit om samen met jou op reis te gaan.

 

Op reis naar innerlijke vrijheid

De reis naar innerlijke vrijheid is een proces van vallen en opstaan.

Het is vaak vooral het integreren van lessen die je al een aantal keren mocht leren. En wijsheden die het leven je op verschillende manieren al eens aangeboden heeft.

 

Op onze innerlijke reizen hebben wij Janneke’s de sleutel naar (innerlijke) vrijheid gevonden: Verbinding met je eigen natuur.

 

Van donderdag 20 juni t/m zondag 23 juni nemen wij je graag mee op een verbindende reis aan de hand van meditatie, opstellingen, innerlijk kind werk, yoga, wijsheid uit de natuur, stilte, tijd voor jezelf om te reflecteren, ceremonies en rituelen.

 

Na deze 4-daagse ga je in een diepere afstemming met jezelf naar huis. Je hebt een stap in je helingsproces gezet. Een stap naar meer verbinding met jezelf en daarmee een stap naar innerlijke vrijheid. We reiken je tools en handvatten aan die je in je dagelijks leven in kunt zetten om hetgeen je tijdens deze vier dagen in gang zet, verder te integreren

 

Programma

Donderdag 20 juni

Aankomst 17:00 we openen onze reis met een cacao ceremonie, kennismaking, meditatie en diner.

 

Vrijdag 21 juni

Vandaag staat in het teken van het gekwetste kind in ons. Aan de hand van verschillende opdrachten, oefeningen en workshops nemen we je mee op reis.

 

Zaterdag 22 juni

Na een kennismaking met het gekwetste kind in ons ontmoeten we ook het vrije blije wilde kind in ons. Gedurende de dag zijn er workshops, ceremonies en is er tijd voor jezelf.

 

Zondag 23 juni

Workshop over het integratieproces en we sluiten af met een lunch en nemen om 14:30 afscheid van elkaar.

 

Deze reis is inclusief:

3 overnachtingen op een eenvoudige, gedeelde slaapkamer, gedeelde badkamer faciliteiten, alle maaltijden (vegetarisch), snacks, drankjes (koffie, thee, water), alle activiteiten, workshops, ceremonies en de begeleiding van Janneke Huizeling & Janneke Dijkhuis en ook de btw van 21% is inclusief de prijs.

De investering is € 597 per persoon.

Geef je je op vóór 1 mei op dan ontvang je 100 euro korting en betaal je € 497!

 

We kijken ernaar uit om je mee te nemen op deze innerlijke reis.

Liefs van Janneke en Janneke