Over Kleurvol Coaching

Mijn naam is Janneke Huizeling. Ik ben werkzaam als coach en als HR adviseur. Dit biedt mij een mooie afwisseling, waarbij ik bezig met het leukste wat er is: de ontwikkeling van mensen!  Het geeft mij heel veel voldoening om te zien dat cliënten stappen maken. Dit kan op allerlei gebied zijn.

Ik ga uit van jouw vraagstukken, waar loop jij in vast of wil je stappen in maken? Ik help je meer inzicht in jezelf te krijgen en dichter bij je authentieke zelf te komen. Om vervolgens meer regie, balans en kleur in je leven te brengen. Het is geweldig om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

 

Ik kom graag met je in gesprek om vrijblijvend kennis te maken!


Meer balans tussen denken en voelen, tussen hoofd en lijf, betekent méér innerlijke rust, méér kracht en méér zelfvertrouwen.