Over Kleurvol Coaching

 

 Welkom op mijn site!

 

Ik ben Janneke Huizeling. Naast mijn werk als HR adviseur bij een woningcorporatie, ben ik coach en trainer in het programma Uit Je Hoofd In Je Lijf. Ik ben hiermee gestart om mezelf te ontwikkelen en in te zetten op het gebied waar ik energie van krijg en mijn talenten liggen. Ook vind ik het een mooie uitdaging om naast de organisatie, waar ik werk, me breder in te zetten en dit als zelfstandig ondernemer. In mijn werk is het mijn passie om de organisatie optimaal te laten presteren en ontwikkelen. Dit kan alleen als medewerkers in hun kracht staan en floreren.  Hierin ondersteunt dit programma om op individueel niveau stappen te maken. Door het programma UJHIJL krijg je inzicht in jezelf en meer regie, balans en kleur in je leven. Het is geweldig om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Ik kom graag met je in gesprek!

 

Mijn drijfveer is om mijn coachees te helpen om inzicht te krijgen, meer op zichzelf te vertrouwen en vanuit een positieve bril de wereld in te kijken en stappen te maken. Als persoon vind ik het belangrijk om een verbinding aan te gaan. Vertrouwen en integriteit zijn daarin onmisbaar. We gaan samen een ontdekkingstocht aan, ik help je scherp te stellen en door te zetten. Ik voel me betrokken en ben oprecht benieuwd naar jou. 

 

Ik heb een training gevolgd bij het platform UJHIJL tot coach en trainer. Onderdeel daarvan was het zelf doorlopen van het programma. Dat heeft mij veel gebracht en me nog enthousiaster gemaakt om hier anderen ook mee te helpen. Vanuit UJHIJL ben ik direct ook aangesloten bij een netwerk van coaches die deze trainingen geven. Gezamenlijk werken we ook aan een continue doorontwikkeling van de training en coaching en delen we ervaringen om van elkaar te leren en elkaar te helpen klanten nog beter te begeleiden. 

 

 


Meer balans tussen denken en voelen, tussen hoofd en lijf, betekent méér innerlijke rust, méér kracht en méér zelfvertrouwen.